Prikken over i’en

Det er selvfølgelig musikk dette innlegget skal handle om. Når musikken speiler intensiteten i yogapraksisen og du virkelig kjenner det i kroppen. Jeg pleier å variere litt hva jeg spiller på min yogatimer, men tenkte å dele noen av de nyeste yogalistene mine fra Spotify.

PowerVinyasa starter rolig, og bygger seg gradvis opp i intensitet, før den tar deg ned igjen. Helt til slutt har jeg et par sanger som gir meg en skikkelig god følelse og «vekker» meg litt opp igjen.

SlowFlow har et litt roligere jevnt tempo, uten noen sterk beat.Den passer best hvis du vil ta det litt roligere, men likevel ha en god flyt i økta.

Yin-lista mi er litt lenger, og der har jeg funnet frem rolig sanger som gjør at jeg slapper godt av.

Følg meg gjerne på instagram for å holde deg oppdatert!

Hva slags musikk liker du på yoga (og ellers)?

-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *