Workout Åre

Jeg har blitt invitert til å holde yogaklasser under Workout Åre 22.-24. mai! Jeg har vært med som deltager for noen år siden, og det er virkelig som slagordet deres sier «ett event utöver det vanliga». De har nettopp lagt ut timeplanen, så det kan være lurt å ta en titt der før bookingen åpner 27. (for de ekstra ivrige) og 29. (for de med vanlig billett). Det er nemlig et utrolig bra utvalg av timer, med alt fra yoga, spinning og aerobic/dans til utendørsaktiviteter, svømming og foredrag.

Under har jeg skrevet bittelitt mer utfyllende om de timene jeg skal holde, enn det du finner på nettsidene til Workout Åre.

Lørdag kl 10.30: Yoga off the mat – En myk og dynamisk slowflow med fokus på hvordan vi kan bruke det vi jobber med på yogamatta i hverdagen. Yoga er så mye mer enn en treningsform! Det er noe av det jeg ønsker å dele gjennom denne bloggen. På en yogatime kan vi jobbe med alt fra teknikk, fokus og pust, til ting som aksept og takknemlighet. Tanken min med denne timen er å gi deltakerne noen verktøy de kan ta med seg hjem, og forhåpentligvis dra nytte av lenge etter at Workout Åre 2020 er over.

Kvinne som mediterer

Søndag kl 8.00: Moving meditation – Dynamisk powervinyasa for det moderne mennesket. Gjennom pust og en leken flyt glemmer vi tid og sted! Her kommer vi til å knytte sammen en lengre sekvens av yogaposisjoner med myke, flytende overganger. Det kan føles nærmest som en dans. Det er helt herlig når man kjenner at bevegelsene nesten går av seg selv i takt med pusten. Super time for deg som fokuserer best når du er i bevegelse.

Søndag kl 13.00: YinYang balance – Vi jobber med balansen mellom den myke, mørke yinyogaen og den lyse, energiske yangyogaen. Jeg har skrevet et innlegg om yinyoga hvis du lurer på hva det går ut på. Etter en innholdsrik treningshelg er vi gjerne både fulle av energi og inspirasjon, men også slitne og kanskje overveldet. Jeg tror denne timen blir en super overgang til hverdagen, hvor vi hele tiden må vurdere hva vi ønsker å bruke tid og energi på.

Håper vi sees!

-Kristin