Tren sammen!

Som småbarnsforeldre har jeg og mannen min begynt med fast datenight hjemme en gang i uken. Jeg prøvde å Google litt for å finne tips til hva vi kunne gjøre. Det gikk stort sett i ting som å se film, lage en bedre middag, osv. Disse tingene gjør vi ganske ofte til vanlig, så da måtte vi prøve å være kreative. Jeg har blant annet kjøpt noen brettspill som funker for to personer, mens han har skapt mimrestunder fra ferieturer vi har hatt gjennom å lage drinker eller mat. Den daten jeg likte aller best var da vi skulle trene sammen hjemme. Så her kommer noen tips hvis du vil overraske kjæresten eller en venn med en treningsdate! Jeg har prøvd å finne noen øvelser som jeg tror de fleste kan klare, mens noen er litt mer avanserte. Under videoen finner du litt forklaring og tips. Kos dere og spre treningsglede!

  1. Den som står skal fokusere på å være helt strak og stramme magen, mens den som ligger får trent beina som i en beinpress.
  2. Her er det hovedsaklig den som er sammenkrøllet som får trent magen. Prøv å hold deg helst sammenkrøllet hele veien! Dess saktere dere gjør bevegelsen, dess tyngre blir det…
  3. Mange syns pushups er tungt, men hva kan motivere mer enn et kyss? Dessuten blir øvelsen mye lettere når man står såpass oppreist. Utfordringen er å lene seg like mye mot hverandre, så man holder balansen. En liten øvelse i tillit dette!
  4. Her kan man få opp pulsen!
  5. Denne mageøvelsen er supertung, men veldig koselig <3
  6. Her må den som løftes fokusere på å holde beina samlet og hotel seg strak. Den som står jobber med lår, sete og rygg som i en markløft. Tror ikke vi kunne ha byttet roller på denne…
  7. Igjen en morsom pushups-variant, men her er fokuset mer på triceps. Anbefaler å starte med den letteste personen på toppen!
  8. Denne er veldig morsom, men litt tricky! Cluet er å holde armer, rygg og bein strak og kun skifte vinkelen fra skulder til hofte. Som dere ser kunne Sondre ha hatt godt av å jobbe litt med hamstring- og skuldermobilitet.

-Kristin