Luke 1

Velkommen til Yogakristins adventskalender 2020! Med et ønske om å spre ro og lys starer vi 1. desember med en av mine favoritter fra yinyogaen; melting heart. Poenget her er å bli værende i 3-5 minutter. Prøv å gjør det til en så behagelig posisjon som mulig. Fokuser på å la hjertet «smelte» nedover. Du kan gjøre det stående, eller på knærne. Legg gjerne et sammenbrettet pledd eller håndkle under knærne. Prøv å strekk armene ut, men så slapp helt av. Det handler ikke om å få det til å se perfekt ut, men å finne følelsen av å gi helt slipp i trygge omgivelser <3

-Kristin

Én kommentar til “Luke 1”

  1. Følg med gjerne på Facebook eller Instagram, så får du en påminner 😉 Hvis du ikke trenger det, er det bare å sjekke innom her hver morgen kl 8 nå fram mot jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *