Luke 11

Denne kalenderen handler mye om hva du kan gjøre for deg selv og for å få en fin førjulstid. I dag tenker jeg at vi skal utvide horisonten litt og tenke på hva hver og én av oss kan gjøre for andre. Kanskje du kjenner noen som trenger hjelp til praktiske gjøremål, eller noen å snakke med. Kanskje du kan bidra med tid og hjelpende hender som frivillig? Eller kanskje du har mulighet til å bidra til en sak du bryr deg om? Hvis du er usikker så kan jeg anbefale denne nettsiden som har sett på hvilke organisasjoner som gir mest veldedighet for pengene.

Og du: husk at det også er lov å be om hjelp. Det å be andre om hjelp til et eller annet kan også være en måte å hjelpe dem på. Gi dem en følelse av å være nyttig, at det er behov for dem, eller bare å bli tenkt på.

-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *