Luke 4

I dagens luke har jeg en ny yin-øvelse! Her kan du starte på ryggen med høyre flekset og ankel plassert på oversiden av venstre kne. Ta tak i venstre bein og trekk beina mot brystet ditt. Ta deg litt tid her og fokuser på å løfte høyre kne bort fra kroppen, og finn tilbake til en naturlig svai i ryggen. Så kommer vi til den egentlige øvelsen. Med beina så nært brystet som mulig, legg deg over på venstre side sånn at du får satt høyre fotsåle ned i underlaget. Du kan godt ta tak med venstre hånd i et bein, mens du holder høyre kne pekende oppover og strekker høre arm tilbake ut til siden. Bli gjerne i 3-5 minutter på hver side. Jeg syns denne posisjonen er skikkelig god for setemuskulaturen. Prøv å slapp av så godt du kan og legg merke til hvordan det kjennes i din kropp.

-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *